ZRNKOVÁ KÁVA, Strana 2
- Dallmayr
- Lavazza
- Julius Meinl
- Tchibo
- illy
- DeLonghi
- L´OR
- Popradská
- Mövenpick
- Lucaffe
- Kimbo
- Pellini
- Mauro
- Segafredo
- Vergnano
- Molinari
- Garibaldi
Najpredávanejšie
Dallmayr Crema Prodomo je zmesou najlepších vysokohorských odrôd Arabiky (100%). Charakteristické vlastnosti sú jemnosť a nízka kyslosť, ktorá sa dosahuje vďaka špeciálnej...
Toto nie je rodinné striebro, ale rovno zlato. Vychutnajte si zlatisté napenené espresso v každej šálke. Jeho zamatová, jemná krémová chuť je naozaj ako za odmenu. Tie...
Silné talianske espresso s intenzívnou chuťou a typickou kyslosťou. Dallmayr Crema de Oro Intensa je 100% Arabika. Zrná z Arabiky sú z Etiopie. Káva má nádhernú a jemnú arómu s...
Espreso sicílskeho typu je dokonale vyladenou juhotalianskou zmesou najlepších zrniek kávy Arabica a Robusta zušľachtenou intenzívnym oddeleným pražením. To tejto káve...
Espreso milánskeho typu je zdokonalená zmes zostavená podľa talianskeho vzoru: z najlepších zrniek kávy Arabica zušľachtených pomalým oddeleným pražením, ktoré je špecialitou...
Zrnková káva Tchibo Barista Espresso obsahuje najkvalitnejšie zrná 100% arabiky pre prípravu lahodného espressa. Balenie má uzáver pre zachovanie čerstvého arómu. Káva je vhodná...
Túto kávu zostavili špecialisti na praženie z vybranej kávy Arabica pochádzajúcej z najlepších vysokohorských lokalít Latinskej Ameriky.
Káva Lavazza Gran Riserva je dokonalou zmesou, ktorá v sebe snúbi chuť arabiky z tých najlepších brazílskych plantáží a aromatických Milds zo Strednej Ameriky kombinované s...
Káva Vergnano Miscela Antica Bottega sa vyznačuje sladkou, jemnou chuťou s miernou kyselinkou. Na pozadí figurujú ovocné tóny a príjemná korenenosť.
Vergnano Espresso Bar je typicky talianska káva, s plným telom, skvele vyváženou chuťou a úžasnou arómou, ktorou sa prepletajú ovocné tóny. Ponúka pomer 85% Arabiky a 15%...
Segafredo Espresso Casa je zástupcom typického talianskeho espressa v sortimente pražiarne Segafredo. Espresso Casa vyniká silnou, plnou chuťou s výraznejšou kyselinkou v závere...